ForsideRejseguidesTuren går til Sri Lanka
sri lanka lion rock

Sri Lanka er de seneste år blevet et mere og mere populært turistmål og det med gode grunde! Sri Lanka gemmer nemlig på meget forskelligt og der er noget for en hver. Om du er til afslapning på stranden, kulturelle oplevelser eller fantastisk natur med et unikt dyreliv er Sri Lanka helt sikkert destinationen for dig.

Sri Lanka er en stat i den sydlige del af Asien sydøst for Indien. Sri Lanka består af en større ø samt nogle småøer. Sri Lanka har i mange år været præget af borgerkrig i 26 år men den sluttede i 2009 og landet er i dag helt sikkert at besøge og er efter borgerkrigen sluttede blevet et meget populært land at besøge igen.

Befolkningen på Sri Lanka er meget venlige og med til at gøre Sri Lanka til noget helt specielt. Turister oplever altid at blive budt velkommen med åbne arme af den lokale befolkning.

Sri Lanka har mange muligheder for kulturelle oplevelser. Du kan f. eks. besøge Polonnaruwa der er en af fem meget antikke byer i Sri Lanka og det næstældste kongerige. Ved et besøg i Polonnaruwa bliver man lidt kastet tilbage i tiden når man går rundt i ruinerne.

Der findes også et fuldstændig unikt dyreliv på Sri Lanka. Der er mange vildedyr på Sri Lanka men det er ikke altid helt nemt at vide hvor de kan findes henne men en oplagt mulighed er at besøge en af Sri Lankas mange nationalparker.

by i sri lanka

Den næststørste nationalpark på Sri Lanka hedder Yala National Park og er den mest populære på øen. Her er der bl. a. mulighed for at se krokodiller, påfugle, elefanter, vortesvin og hvis du er heldig leoparder og bjørne.

Det er nemmest at se elefanter, vortesvin og påfugle ved et besøg i parken. Parken er det sted i verden der har det højeste koncentration af leoparder de kan dog være svære at opdage da meget af parken består af tæt på buskads.

Men en mulighed for nemmere at få øjnene op for leoparderne er ved at tage på en af de guidede safariturer hvor i kører rundt med en guide der ved hvor mans skal lede for at finde dem.

Hvis du på en ferie også er til lidt afslapning ved stranden er Sri Lanka et fantastisk rejsemål. Der er mange helt unikke sandstrande med krystalklart vand hvor der er mulighed for bare at slappe af eller prøve kræfter med windsurfing hvis du er mere til den aktive side.

Sri Lanka er altså i høj grad vær at besøge om du så er til kulturelle oplevelse, dyreliv afslapning eller lidt af det hele. Du kan læse mere om muligheder for at komme rundt på Sri Lanka samt meget andet på Sril.dk.

Du kan finde dine flybilletter til Sri Lanka på her.


Kommentarer

Turen går til Sri Lanka — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *