ForsideRejseguidesSportsudstyr med i flyet
fly i himlen

Flyver du til sportsarrangementer vil du opleve problemer med din bagage i flyet.

Vi har derfor på ETU-Travel her skrevet en handy guide til, hvad grænserne er for din bagage, hvad du må tage med, hvad du ikke må tage med og hvilke flyselskaber, du kan overveje at flyve mere med end andre.

Hvor stor må min taske være?

Du kan købe rejstasker, der er lavet præcis til de mål, din håndbagage må fylde. Håndbagen må ikke være mere end 55x40x23 centimeter.

Du kan finde sportstasker online, der passer til de mål, dit flyselskab kræver af dig. Du kan finde ganske udmærkede sportstasker med plads til fodboldstøvler og mere i til omkring 500 kroner.

Hvad må jeg ikke have med?

fly i himlen

Du må ikke have væsker på over 100 ml med i flyet i din håndbagage. I din ind-checkne bagage må du have alle de væsker med, du ønsker.

Har du en drikkedunk med en halv liter vand med i din håndbagage kan du enten tømme drikkedunken – eller du kan smide drikkedunken med indhold ud.

Du må derudover naturligvis ikke have våben, gasser og lignende med.

Jeg har ski – hvad nu?

senior skiing

Har du bagage med, fx ski eller hockeystave, der ikke falder ind under hverken almindelige checket bagage eller din håndbagage skal der købes plads til denne på forhånd.

Det koster flere penge – de præcise takster kan du finde på flyselskabets hjemmeside.

Generelt set er det muligt at spare penge ved at flyve med Norwegian, Ryan-Air, EasyJet og lignende lavprisselskaber. SAS, Air France, British Airways, KLM og lignende ældre spillere tilbyder dig bedre service, men du kommer også til at give flere penge for din billet.

Rabatter at hente

Hvis I rejser samlet som et sportshold er I nødt til at købe adskillige billetter.

Når I køber større ind har I mulighed for at opnå rabatter. Tag kontakt til flyselskabet på forhånd og hør om mulighederne for at handle en rabat hjem – eller eventuelt en lidt mere behagelig flyvetur.


Kommentarer

Sportsudstyr med i flyet — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *