ForsideRejseguidesRejsekit – Grooming, når du er ude at rejse
et fly i luften

Du kan ikke tage hele din toilettaske med, når du skal ud at rejse – i hvert fald ikke, hvis du rejser alene med håndbagage.

Og det gør flere og flere, da det koster dig færre penge kun at rejse med håndbagagen hos de forskellige lavprisselskaber. Flyver du med EasyJet eller Norwegian koster det mange hundrede kroner ekstra at have bagagen med.

Har du kun din håndbagage med skal du være opmærksom på de regler, der her hører sig med.

Du må ikke have væsker med i din taske på mere end 100 ml. Hvis du har væsker med skal du tilmed have dem i en gennemsigtig plastikpose. Denne plastikpose kan du dog få udleveret i lufthavnen, mens du står i security og får tjekket alle dine ting.

Køb rejsesæt

et fly i luften

Hvis du gerne vil være præsentabel, selvom du er ude at rejse, kan du købe et rejsesæt med diverse cremer og lotions. Alle genstande i rejsesættet er på under 100 ml og kan nemt hældes i gennemsigtige plastikposer, således du kan komme igennem security.

Det er også en mulighed at købe dine ting, når du lander i det nye land – er der blot tale om shampoo og tandpasta koster det ikke så meget, at det gør noget.

Hvis I er en gruppe der rejser kan I også overveje at tjekke en enkelt taske ind, hvor I så ligger shampoo, tandpasta, aftershave og så videre.

Tax free er ikke billigst

Undertiden ser du en avisartikel der foreslår, at du bare køber dine artikler i tax free-zonen i lufthavnen. Fordi der ikke er moms på burde du her spare en masse penge.

Det er bare ikke sådan det forholder sig i virkeligheden – det kan du læse mere om på Feriefronten, hvor emnet er undersøgt i dybden.


Kommentarer

Rejsekit – Grooming, når du er ude at rejse — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *