ForsideArtiklerHer kommer du billigt på skiferie
ski i sverige

Skiferie-sæsonen står for døren i Danmark og allerede i november begynder de første (meget entusiastiske) danskere at tage ud af landet for at nyde de vide bakker.

Den store udrejse sker fra starten af januar og godt ind i marts.

Men skiferie har aldrig været nogen billig fornøjelse. Selv hvis du kører selv og prøver at låne lidt tøj hist og her kommer turen til at koste nogle penge.

Vi kommer her med nogle gode tips til hvordan du kommer billigt på ski – så du har råd til lidt flere dage på destinationen og flere ture ned ad bakke!

Sverige og Østrig

ski i sverige

Hvor skal turen gå til? For en billig skiferie skal du først og fremmest vælge det rigtige sted at stå på ski.

Det er ikke Norge, hvor du må slippe 150 kroner for en pizza. Det er heller ikke Tokyo og Niseko, hvor flyturen alene koster mere end de fleste planlægger med for samlet budget.

Tag et kig på vores svenske naboer. Med 7-8 timer i bus kommer du godt op i Sverige og her er udmærkede bjerge for ikke-professionelle. Derudover kan busser køre dig meget billigt til Østrig, så du har mulighed for at stå på de meget egnede pister her. Østrig er den mest populære skidestination fra Danmark.

Køb udstyr off season

billig skijakkeSkiudstyr koster også penge, men der er penge at spare ved at købe det off season. Som alle andre markeder bliver skiudstyret styret af udbud og efterspørgsel. Uden for december til marts er efterspørgslen meget lav og udstyret sælges derfor billigt her.

En af de større danske butikker Blacksnow sælger fx lige nu skijakker og skibukser til halv pris. Prisen stiger inden sæsonen for alvor går i gang. Du kan få sidste års kollektion til en skarp pris samtidigt med at Blacksnow får ryddet ud i deres lager og alle vinder derved (undtagen hvis du venter med at købe til lige før du skal afsted; det gør alle andre også og det koster dig).

Hold øje med deals

Sidst, men ikke mindst – de famøse (eller berygtede) dealsider kommer nogle gange med tilbud ikke blot på ubrugelige elektronik, men også charterrejser eller måske en skitur.

Det er især turen derned i fly eller bus samt opholdet på hotel eller hostel, du kan være heldig at finde en skarp pris på.

Du får ikke et snowboard til langt under prisen her; men hvis du får selve busrejsen til Østrig eller Sverige gratis hjælper det også på dit samlede budget for skituren!


Kommentarer

Her kommer du billigt på skiferie — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *